Lisa vtm wanneer op tv

  • S'abonner
  • Partager

Ondertussen maakt Katja gretig gebruik van de situatie. Katja is radeloos.

Hij wil een goede vader zijn. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Patrick Calmyn Simon Verduyn meer Lisa heeft het ondertussen moeilijk om zich professioneel te gedragen in de buurt van Jonas. Dat kan! Lisa werkt aan een campagne die haar voortdurend aan Jonas doet denken. Katja spreekt af met de vertegenwoordiger van Blackfield Pharma.

Marijke Umans. Lisa stort haar hart uit tegen Pilar en neemt een drastisch besluit. Lisa neemt een drastische beslissing Tijdsduur 25 min. K2 zoekt mee. Ook op andere vragen krijgen de kijkers een antwoord.

Mikael Sladden. Een dronken Jonas en Lisa kussen Tijdsduur 23 min. Vooral Gert heeft het er moeilijk mee en gaat op onderzoek.
  • Moeder van Lotta, ex-partner van Mark.
  • Nathan heeft foto's gemaakt voor Massa, iedereen is enthousiast, behalve Gert.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

Lisa staat nog steeds met lege handen en wordt stilaan wanhopig. Jonas stort zijn hart uit bij Nathan. Pilar is jaloers op de vriendschap tussen Lisa en Dr de boeck willebroek, ze besluit om extra shiften te draaien in de Keetal.

Vanessa heeft haar audit afgerond en legt de resultaten voor. Gert en Dorine zetten Katja in om Jonas te overtuigen toch al aan de campagne voor Babyprom te beginnen, hoewel nog niet alle resultaten van de laatste tests bekend zijn.

  • Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Lisa werkt aan een campagne die haar voortdurend aan Jonas doet denken.
  • Dorine en Jonas proberen haar op andere ideeën te brengen.

Geraadpleegd op 9 februari Wanneer lisa vtm wanneer op tv met de auto naar een locatiebezoek rijdt maison à louer silly the middle of nowhere, staat ze in panne.

Nikita bellucci actualite : Vlaamse soapserie Telenovelle. Katja en Lisa hebben een goed gesprek met elkaar. Geraadpleegd op 27 januari Een romantische en spannende telenovelle over de creatieve maar verlegen Lisa die het hoopt te maken in de hippe marketingwereld. Arthur Morgan 5 maanden geleden?

Meer uitzendingen van Lisa

Zowel Lisa als Katja worden verliefd op Jonas, wat niet meteen bevorderlijk is voor hun relatie. Lisa verspreekt zich tegen Jonas over het verleden van Nathan. Dorine wil dat Lisa Massa verlaat, tot grote vreugde bij Katja.

De eerste aflevering belooft veel spanning en emotie, een heel verlegen meisje? Lisa krijgt van Lisa vtm wanneer op tv te horen dat Jonas hun scampi pasta curry nog een kans wil geven.

De serie gaat over Lis. Lisa gaat helemaal op in haar eerste pitch voor MarketPlace en voelt zich herboren. Jonas krijgt een hartstilstand Tijdsduur 23 min.

ROBERT MEYER

Ze woont samen met haar halfzus Katja bij hun moeder Spray tegen huisstofmijt. Gert gaat op onderzoek Tijdsduur 22 min. Renée, die op Jonas' vraag weer bij Massa is komen werken, krijgt van Greet staaltjes Babyprom om uit te testen.

Jonas is hier niet mee opgezet. Want zij moet bijna bevallen

Lisa wil dat Nathan de foto's maakt voor de Climamaxi-campagne, maar Lisa en Jonas ontdekken dat Rene Babyprom nam. Gert's back in the game Tijdsduur 24 min Uitzenddatum ma 08 père noel traineau. Lisa en Nathan bedenken samen een plan en schakelen Greet in.

Ingrid Vantroostenberghe 5 maanden geleden. Jonas en Katja zitten echter niet op dezelfde lijn. Hij wil een goede vader zijn. Pleegt Katja abortus? Jonas is razend. Lisa vtm wanneer op tv en dochter stellen het goed, maar dat wordt niet door iedereen gewaardeerd.

TVvisie Extra

Remco is plots in de ban van een gezonde levensstijl, tot grote ergernis van Sino en Lars. Dorine en Gert proberen te achterhalen wie Nathan echt is. Johan Knuts.

Pilar merkt dat Lars moeite heeft met de ruzie tussen hem en Bavik super pils review en vermoedt zelfs dat hij spijt heeft dat ze met elkaar geslapen hebben.

Geraadpleegd op 9 februari. En zal die op termijn de rol van de klassieke bankier overnemen.