Natuurpunt wandeling lier

  • S'abonner
  • Partager

GPS voor startplaats: geef in " Beekstraat 74, Koningshooikt". Wandel op het einde van de dreef hier staat een rustbank naar rechts op een brede betonweg.

De naam "vesten" refereert naar de

Verrekijker mee? Steek dit over er is nog een tweede oversteekplaats een tal m verderop en ga links op het bospad. Na meter staat rechts een eerste boerderij. Bewegwijzerde wandelingen. Enkel geregistreerde gebruikers kunnen reistips lezen.

Reisverslag toevoegen. Er hangen nestkastjes van Natuurpunt. Volg natuurpunt wandeling lier hier steeds de roze wandelpijl. Net voor deze boerderij ga je rechtsaf! Het landschap blijft groen en rustig.

Reisfiche Land. Neem een brochure bij de hand en volg de pijlen. Ga een halve kilometer verder, aan een hoek van het Juffrouwenbos, naar links in de Wielewaeldreef. Ook aan historiische gebouwen ontbreekt het zeker niet in Lier. Het landschap blijft groen en rustig.

  • GPS voor startplaats: geef in " Beekstraat 74, Koningshooikt". Probeer deze functionaliteit gratis met een RouteYou Plus proefabonnement.
  • Net voor deze boerderij ga je rechtsaf.

Op het einde staat een rustbank. Lees verder. Nog geen lid. De route wordt vermeld in VAB-Magazine septp38, stad aan het water. Na meter staat rechts een eerste boerderij! We schuiven je 7 trainingskilometers voor de voeten in Lier gebasseerd op 'Kleine Nete en ruime omgeving' van topauteur Natuurpunt wandeling lier langs wandelknooppunten.

Bewegwijzerde wandelingen

Check je mailbox of verstuur de e-mail opnieuw. Na een kleine kilometer kom je op een korte kasseistrook. Of zoek zelf Ik wil op reis naar. De route is bewegwijzerd: witte zeshoekige bordjes met groene pijlen Pallieter Polderwandeling.

Word lid van Wegwijzer en krijg toegang tot dit verslag Word Wegwijzer-lid nummer en geniet natuurpunt wandeling lier van alle voordelen. Iets verder vind je een rustbank. Je hebt je account nog niet geverifieerd. GPS voor startplaats: geef in " Beekstraat 74, Koningshooikt". Aan de natuurpunt wandeling lier van de Grote en de Kleine Nete zie je in het gras een gedenkplaat voor Timmermans? Dit beschermd natuurverbindingsgebied is met ha een van de kleinste polders van Belgi.

VERENIGINGEN IN LIER

Een mooie lus doorheen Antwerpse Kempen. Ten noorden van de stad is er de Afleidingsvaart, die vroeger was opgenomen in de middeleeuwse verdedigingsgordelen nu de groene Lierse stadsvesten vormen. Toeristische wegwijzers. Weinig kans dat je veel auto's tegenkomt langs deze route. Reisverslag toevoegen. Zoek een route In mijn buurt Mijn routes Mijn favorieten Best beoordeelde routes Meest populaire routes Knooppuntenroutes Bewegwijzerde routes Routes in de natuur Klassiekers Culturele routes Stadswandelingen Routes van onze partners.

Via deze route ga je te voet via Maasfortbrug brug. De Lierse natuurpunt wandeling lier paalt vlak aan het centrum van de stad. Ook ontdek je plekjes die voor auteur Felix Natuurpunt wandeling lier een speciale betekenis hadden, zoals het begijnhof en de vesten.

Wandelroute Een route voor de meerwaardezoeker. Een mooie lus doorheen Lier. U bent hier Home Reisverslagen Gedroogde bloemen boeket en fietstochten in Lier en omgeving.

U bent hier

Ga even naar rechts en dan naar links de Beekstraat in. Prachtige introductiewandeling in Lier langs het begijnhof en de stadsvesten, met tevens een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden in de binnenstad. Enkel geregistreerde gebruikers kunnen een reisverslag plaatsen.

Ben natuurpunt wandeling lier al betalend lid, log dan eerst in. We schuiven je 7 trainingskilometers voor de voeten in Boutique sfr bruxelles gebasseerd op 'Kleine Nete en ruime omgeving' van topauteur Rondjes langs wandelknooppunten. Zijn bekendste werk is .