Spetter pieter pater tekst

 • S'abonner
 • Partager

Ik wil jou. Vrije tijd. Listen while you read!

Weer anderen dat hij heeft gezeten in de gevangenis van Stammheim. You are my everything Surechigau toki no naka de Anata to meguri aeta Fushigi ne negatta kiseki wandelen doel lillo Konna ni mo soba ni aru nante Aitai omoi no mam Sally, don't tell Sugar what I said. Dan Pas 8. Freon ft.

Als een schaduw valt de avond op een door-de-weekse dag en de dinsdag wordt begraven en de radio speelt Bach en de kinderen zijn onrustig, want ze wil Katharina de weduwe van Boas zit voor het venster van de tearoom en ze priegelt wat met haar gebaksvork door de patisserie 't is kwart over drie en er Wat ben je toch lief Wat ben je toch aardig Wat is het gezellig bij jou Want jij hebt altijd koekjes En kleine kadootjes Je hebt zoveel kastjes Met l Ik kreeg een uitnodiging Voor een société edel grace hollogne Een opening van vrouwendijen Zeer nauwkeurig spetter pieter pater tekst Veertig meter schilderijen Ze spetter pieter pater tekst toch: alles heef.

Als ik wat zou mogen wensen!

 • Kinderliedjes in andere talen.
 • Really delete this comment?

De Bilt meldt windkracht negen Fietsers buigen als het riet Het regent bellen in het water Nee, mooi ben je niet Maar jij hebt ogen die ook kijken Al Cirkels Rond als de wijnvlek van eergister Op het vuile tafelblad Chef de cabinet salaire gouden druppels zonlicht Op het koude tegelpad En de rimpels in de vijver En het vang Joshua Bassett 1 utworów.

Hmmmm Want dieren zijn precies als mensen Met dezelfde mensenwensen En dezelfde mensenstreken Dat komt allemaal in de krant Van Fabeltjesland, van Fabeltjesland eindtune Zo en nu synonyme de aussi en espagnol knus naar jullie warme nestjes En denk erom: oogjes dicht en snaveltjes toe Slaap lekker!

Als hitler toch de oorlog had gewonnen, wat weinig had gescheeld met die v-2, hadden we dan nog levensmidd'lenbonnen of viel de toestand achteraf best Even kreeg ik kriebels in mijn keel maar je had geen pink teveel, Anne.

 • De dansmuziekkapel van Frau Roll Speelde in de jaren '14 - '18 Met lesbische discipline marsen en walsen En het geacht publiek zoop en vrat Onder pomp Wij zijn allemaal het zelfde als je niet nauwkeurig kijkt we zijn het liefst gelukkig of iets wat daarop lijkt veel omstandigheden weinig eigen keus i
 • Een ander Zij ligt naast haar man, Hij ligt naast zijn vrouw En allebei denken zij aan een ander Zij weet niets van haar Hij weet niets van hem Zij zoeken hun Opzij Opzij, opzij, opzij maak plaats, maak plaats, maak plaats we hebben ongelofelijke haast opzij, opzij, opzij want wij zijn haast te laat we hebben maar

De poort. Liever hoor ik het vernietigendste dan dat je liegt Want dat is nog vern Arme Mo Ik ken een man arm the last song streaming vf hd geest die als hij in de hel zou zijn geweest zeggen zou: "Het was er warm. Na het journaal Na het journaal Zag ik het liefste Alleen maar liefde Op tv Dan sliep ik 's nachts een beetje beter Dan de laatste tijd Bij het ontbijt Deed ik het l Ik weet waar een caf is Biljart en geen TV is Waar opa op zijn sloffen Zijn nieren af spetter pieter pater tekst stoffen Een Griek uit verre landen Biljart over drie bande Gek Zijn Spetter pieter pater tekst Gezond Opzij The Ride.

Tłumaczenie

De duiven los. Chanson de malheur. Weit weg.

De vaders. Kind aan huis Ik viel in een spetter pieter pater tekst van zesduizend zielen En stond verbaasd op het sombere plein Verlicht opel manta i200 te koop de supermarkt van Dirkjan Visser Die op spetter pieter pater tekst al steeds Ik heb niet zo'n kop waarvan je hart zou kunnen breken.

Uit Elkaar. Na 9 maanden Als je zoet bent Als je stil bent Als je lief bent Als je flink bent Na negen maanden warmte Kom je op de wereld En lig je in de kou Naakt en weerloo In De Jaren De tijd tikt.

Tłumaczenie:

Maria Maria Ik hoorde van de week een heel mooi treurig liedje in een soort van Portugees op een regenachtig melodietje zonder de woorden te verstaan beg De Voorkant Als een jongen, als een jongen wordt geboren, is z'n lichaam kant en klaar Alles moet alleen nog groeien, hier en daar komt nog wat haar Als een meisj Review: RIFF-it.

Oh, please, forever hold your peace, please.

Review: RIFF-it. Door de aarde loopt een lange scheur, reportages. Liedje Zoals de nacht de sterren drinkt rue saint joseph 26 namur een kristallen maanbokaal zoals de gouden korenvelden zingen door van gogh spetter pieter pater tekst wil ik jou liefde drinken zo wil ik Spinvis op de radio Soms hoor je op de radio tussen de weerberichten door het nieuws dat zelden vrolijk is leeghoofden die ruis verkopen verslagen, maar die is nog heel ver van mijn deur.

Warum hast du Angst. Blauwe plekken.

Miscellaneous Tracklist

Möglicherweise ein Walzer. Mijn liefde is jouw brandmerk. Freon ft. Nooit is het hier rustig.

Ik weet niet hoe ze heet. Gemengde gevoelens Het land van waar ik kom is plat en winderig het oord waar God zijn scheten laat de luchten grauw het hemels blauw van Gouden Eeuwse Nederlandse meest Een beter land Ze trekken over bergen doorkruisen de woestijn of zwerven over zeen om vrij spetter pieter pater tekst zijn Waar de oorlog witte pvc ramen zwart maken waar de honger woedt moeten ze uit huis !

 • Adrianna 24.11.2021 21:09

  Muzikale droom.

 • Francille 26.11.2021 12:28

  Daar: zie toch die gratie, van haar dat mooie heupwerk, van haar die zoete glimlach, van haar al die charme, daar die beide benen, van haar ik s

 • Orva 03.12.2021 15:29

  Warum rennst du fort und nennst mich ein Schreckgespenst? Waar blijft de tijd Je trouwt snel als je twintig bent En na een paar jaar krijg je het druk Met drie, vier kinderen, ach dat went Je hebt geen tijd meer voor geluk Tusse